Wat gaat er vooraf aan het kiezen van een passend design van de print op een treinbank?

In dit blogbericht kunt u lezen hoe Martha de gezamenlijke krachten bundelt met Dennis (Heutink) en de leiding van een BSO-techniek locatie in Schiedam (Stichting KomKids)

Op 1 april jl. was het eindelijk zover; we vierden de verjaardag van onze tiener; de treinbank. Deze treinbank ‘tienertoert’ het land rond. Via een van onze dealers kwamen we zodoende al snel in contact met hún treinbank liefhebbers. De leiding van KC De Kleine Machinist bestelde bij Heutink echter geen treinbank, maar wist ons wel door te verwijzen naar een van hun andere locaties. Deze buitenschoolse opvang voor kinderen van de nabijgelegen basisschool heeft het werken met techniek hoog in het vaandel staan. Zo heeft Dennis (adviseur Heutink) er o.a. voor gezorgd dat er voor kinderen vanaf 4 jaar constructiematerialen geleverd zijn. Hier kunnen zij op eigen wijze mee aan de slag. Als leverancier van gestoffeerd meubilair denken wij graag met Dennis mee om gezellige, maar ook veilige zitplekken voor de kinderen te creëren.

Met Dennis (Heutink) legde Martha vervolgens contact en al gauw was er een afspraak gemaakt om gezamenlijk bij elkaar te komen in BSO Dokwrk in Schiedam. Kijkt u ook mee? Hoe kom je tot een originele, frisse en passende inrichting voor deze locatie voor buitenschoolse opvang? Welk ontwerp past dan goed in de print van de treinbank? Heeft u een creatief idee? Wij horen het graag of abonneer u op ons YouTube kanaal om niks te hoeven missen.

Deel dit blogbericht via: