U koppelen we graag

In deel 2 heeft u kunnen zien hoe wij de curved treinbanken bij Cindy op de marketingafdeling aan elkaar gekoppeld hebben. We gebruikten zgn. element verbinders. Ook Cindy voelde zich daarbij volledig in haar element, want over deze ‘brainstorm area’ had ze ambitieuze plannen met haar team.

Jammer genoeg waren wij niet aanwezig bij de gesprekken die plaatsvonden op deze comfortabele rooie rakkers. Tot we een aantal maanden geleden de aankondiging lazen dat deze inspiratieplek Cindy (en haar team) blijkbaar zoveel goeds bracht dat dit tot een promotie tot ‘directeur marketing’ heeft geleid. Over maat/teamwerk gesproken!! En dat brengt ons bij U. Of beter nog: bij een U-koppeling.

Wat bedoelen we daarmee?

In bovenstaand voorbeeld van het gebogen zitmeubilair zijn de treinbanken gekoppeld met element verbinders. Stalen onderdelen die we vastschroeven aan de zijkant van de banken. Hierdoor zorgen we dat de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd is, zodra ze erop plaatsnemen. De banken verschuiven niet, want de koppeling brengt verbinding tot stand. Lees hier welke plus- en minpunten er aan bovenstaande manier van ‘zitbanken koppelen’ zitten.

 

davant_blog_treinbanken_koppelen_verbinden_Uprofiel

Terug naar U.

Want met U brengen we een ander soort verbinding tot stand. Middels het U profiel. We hebben het dan niet over een man/ vrouw, huidskleur donker of licht, kleur haar of dito ogen. Sterker nog, het gaat om een ‘grijze muis’, althans qua looks. Maar z’n daden zijn groot. Recht door zee en standvastig. Soms twijfelend of het een aflopende zaak is of niet, maar altijd strevend naar verbinding. Dit brengt-ie in 9 van de 10 gevallen tot stand, deze koppelaar. De rest laat-ie wijselijk over aan U.

 

 

davant_blog_uprofiel_verbinding_koppeling

Bent U bereid om de koppeling aan te gaan? Zo ja, lees dan verder. Zo nee, ontkoppelen is toegestaan.

Op onze zitbanken vinden ontmoetingen plaats. Met jong en oud. In de kantine of in de aula. Op gepaste afstand momenteel, maar interactie ontstaat op die werk- en leerplekken tussen de een en de ander. Zo ook tussen u en ons. Dat houden we graag in stand, zoals u op uw beurt het contact met uw klant koestert. Want toenadering verbindt

davant_blog_verbinden_koppelen_klantcontact

Past het U-profiel u?

Veel hebben we er al over gezegd. Behalve dat-ie voor u vaak onvindbaar is, ondanks onze toezeggingen. Zo’n verbinder verdient nl. een speciale plek, vinden wij. Heeft u die al ontdekt?

Kijk hier hoe het U-profiel uw klant kan helpen om de zitbanken op locatie met elkaar te verbinden.

davant_blog_uprofiel_bevestigingsgat_met_schroef

Deel dit blogbericht via: