Zal het u een ZORG zijn?

Weet u nog dat u van Martha een uitnodiging kreeg voor een online DAVANT High TEA in Teams? Wees gerust, dat was niet onlangs, maar alweer een tijd geleden dat zij u sprak. Ook Marco gaf u in december 2020 uitleg over AddProducts by DAVANT, het type banken uit die collectie, het verschil met de DAVANT collectie en lichtte de waarde toe van deze kleurrijke toevoegingen in ZITTEN. Wees eens eerlijk. Wat heeft u ervan onthouden? Kunt u zich twee bankzaken voor de geest halen die het tweetal aan u liet zien?

We helpen u.

Kleurrijk, zorgmeubilair, fauteuils en aflever levels, daar hadden we het voornamelijk over. Bovendien vroeg Martha u of u het goed vond dat ze de online High TEA in Teams opnam, zodat ze de verschillende beelden tot een YouTube film kon bewerken. En de spekkoek die u op de zaak ontving, niet te vergeten. Een enkeling kon de verleiding niet weerstaan om die te bewaren en had ‘m al soldaat gemaakt nog voordat de High TEA goed en wel begonnen was. Dat betekent maar één ding. Dat smaakt naar meer.

davant_blog_projectinrichting_addproducts_bydavant_2zits_ben_treinzit_fauteuils_abel_projectmeubilair

Dat merkten we. Vooral aan uw enthousiasme over de AddProducts banken.

Eerlijk gezegd had Marco al vóór het einde van het kalenderjaar een aantal banken verkocht aan een collega projectinrichter die voornamelijk zijn klanten in zorginstellingen bedient. En dat terwijl we deze zitbanken nog niet eens in de catalogus hadden opgenomen, laat staan er enig bericht over op de website hadden geplaatst.

  • Deze order voor een grote zorginstelling in het noorden van het land bevatte heel wat loungebanken en fauteuils. Marco had intenstief contact met Foppe over de wensen voor het soort banken die in een compleet nieuw gebouwd complex voornamelijk de gezamenlijk gedeelde woonkamers zouden sieren.

Dit creatieve brainstormproces met u is iets waar wij graag de tijd voor nemen. Door belangrijke aandachtspunten van uw klant met ons te delen, kunnen we u gericht van advies voorzien over de mogelijkheden die er zijn binnen onze collectie ZITTEN, met de vertrouwde treinbanken, Lucaz loungebanken of andere fauteuils uit de DAVANT collectie. Met AddProducts by DAVANT breiden we uw keuze in maatwerk projectmeubilair uit.

De output van bovengenoemde gesprekken is de moeite van het bekijken waard.

Kijk hier naar het uiteindelijke resultaat of lees hieronder meer over dit inrichtingsproject.

davant_blog_addproducts_bydavant_loet_loungebank_zorginstelling_woonzorg_projectmeubilair

Luna kent u vast wel.

  • Kenmerkend is de relatief lage zitting met een hoogte van 35cm en armleuningen van 24cm breed. Voor uw collega’s die actief zijn in de projectinrichting binnen de voor- en naschoolse opvang, heeft Marco deze bank ontwikkeld. De armleuningen zorgen voor voldoende steun bij het geven van de fles. Daarnaast kunnen peuters eenvoudig zelf op de zitting klimmen, zonder er af te vallen, omdat de armleuningen daar zijdelings bovenuit steken.
  • Aan de vorm van de armleuningen van zowel banken als fauteuils heeft Marco binnen dit project een detail verandert. Ziet u welk? Kijk hier om het te ontdekken.
  • Door de afgeronde hoeken aan de onderkant van de armleuning krijgt ‘de maatwerk Luna bank’ een compleet andere uitstraling. Datzelfde geldt voor de armleuning van de ‘maatwerk Chopin fauteuil’. Deze fauteuil, ook verkrijgbaar in 2zits, 2,5zits of 3zits bank heeft standaard armleuningen waarvan de uiteinden bovenaan naar buiten toe uitlopen. Hierdoor krijgt Chopin z’n sierlijke uitstraling en biedt hij de gebruiker voldoende comfort in de zitting en steun om zowel de onderarmen als de handen erop te plaatsen. In dit project kregen de armleuningen op die betreffende plek een complete make over. U heeft vast en zeker een idee over waar u zelf deze custommade fauteuil voor u ziet?
  • Overigens, Marco en Martha hebben nog geen goed bevonden naam voor de ‘maatwerk Luna bank’ enerzijds als de custommade Chopin anderzijds.
  • Wellicht dat Martha er eens een prijsvraag aan verbinden kan? "Wie bedenkt een naam voor dit maatwerk gestoffeerd projectmeubilair?"
davant_blog_projectmeubilair_zorginstelling_woonzorg_projectinrichting

Deel dit blogbericht via: