Bonjour. DAVANT gaat on TOUR

Een aantal weken geleden was het zover. Martha deed wederom een bestelling bij een Brabantse leverancier van spekkoeken. Inmiddels is het een traditie dat u deze smaakvolle koeken half december als kerstgeschenk van ons ontvangt. Vanwaar deze doorbreking van die gewoonte met dit kruidige en smaakvolle laagjeskoek exemplaar? Is het daar nu niet veel te vroeg voor?

Het ZIT zo.

Ondanks het gezellige online High TEAMS contactmoment dat we eind 2020 met u hadden, staan wij eigenlijk te popelen om u persoonlijk in levenden lijve te kunnen ontmoeten.

Niet dat we de telefonische gesprekken niet waarderen, want die zijn er gelukkig nog steeds. U kent de weg naar ons heel goed, bijv. om uitleg te krijgen over het verschil tussen de DAVANT “treinbank” en de AddProducts “Ben” treinzit.

Of over de toepassing van een print, het zgn. Polycolour Extreme bekledingsmateriaal in stofgroep 3. Tot slot weet u dat wij u graag te hulp zijn. Oók bij het oplossen van gebruiksschade aan de buitenkant van een van de wachtbanken of fauteuils.

En ja, het klopt dat u de nieuwste lijn AddProducts banken, fauteuils en stoelen eenvoudig op de website kunt bekijken. De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit waar zelfs de kleinste details goed op te zien zijn. Hoogstwaarschijnlijk ZIT u die nog steeds vanuit huis te bekijken. Of -áls het kan- op uw werkplek. We ZITTEN ‘nou eenmaal’ in deze huidige (werk)situatie. Op afstand.

Dat neemt niet weg dat een kort bezoekje bij u op locatie een mooie afwisseling in uw werkzaamheden zou kunnen vormen, vulde Marco zelf in. Om die volgorde voor u enigszins te doorbreken dacht hij daarom:

“Ik ga d’r gewoon op uit, want ik wil mijn klanten bezoeken om hen die nieuwste lijn AddProducts te laten zien!”

davant_blog_addproducts_bydavant_zitmeubilair_projectinrichting_kantine_kleurrijk

Die ZIT

Zeg nou zelf. Wat is er leuker dan in het echt te gaan ZITTEN om het comfort van de “Ben” treinzit te ervaren of eindelijk plaats te nemen op de “Leen” loungebank in loveseat-formaat? Of de details in de afwerking van de Robbie Hockers te bekijken en te voelen dat zelfs het gewicht ervan geen bezwaar zou moeten zijn om die voor jonge kinderen in de leeshoek in te tekenen.

Het stemmetje in ons hoofd om u dit zelf te laten ervaren hebben we serieus genomen, want we raken niet uit-ge-praat over de nieuwste lijn toegevoegde banken, fauteuils, stoelen en tafels.

Dus gaat u er maar even goed voor ZITTEN.

davant_projectmeubilair_blog_on_tour_maatwerk_klanten_bezoek_presentatie_meubel_interieur_en_styling

We gaan On Tour

Het DAVANT duo komt naar u toe.

Alle voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Vanwege de krimp in het wagenpark is de keuze gevallen op een zwart vehikel. Groot, maar niet té. Voorzien van een ruime bak. Als dit podiumbeest kon praten dan bleef-ie geheid doorratelen over de diverse ritten van Nieuwkuijk naar afleveradressen in Nederland, België en Duitsland. Of over goederenvervoer van de rompenbouwer via schuimleverancier naar de diverse stoffeerpartners. Om maar niet te spreken van de tientallen privé verhuizingen die er zijn geweest in de loop van de tijd. Gaandeweg was de binnenkant van deze zwarte Jumper dus grondig aan vervanging toe.

davant_projectmeubilair_on_tour_gesprek_klanten_contact_producten_presentatie

Hoe knap je het interieur van je bedrijfswagen zodanig op dat je daar je klanten in kunt laten plaatsnemen op zitmeubilair uit je eigen assortiment?

 • Als rechtgeaarde ondernemer wilde Marco dolgraag zijn eigen houtvoorraad daarvoor aanspreken. Met de verwerking van betonplex als bodemplaat van de laadbak waren de ervaringen goed. Betonplex bleek prima bestand tegen de laad- en loswerkzaamheden die er op hadden plaats gevonden in al die jaren daarvoor.
 • Aan de andere kant hebben Marco en Martha met OSB-hout dagelijks vaste grond onder de voeten in Nieuwkuijk. De vloer van de volledige bovenverdieping en hun kantoren is er nl. mee bedekt. Daarmee werd de sfeer ingrijpend veranderd t.o.v. de originele grijze bodembedekking daar vóór. Hout draagt bij aan een warme sfeer, zoals een scandinavische stijl. En wat denkt u van tropical boho ‘vibes’ als inrichting van het interieur?
 • Het is dus OSB geworden dat de binnenkant van de Citroën Jumper siert. Met hulp van een handige allround zelfstandige is het plaatje in ‘het hoofd’ inmiddels redelijk concreet aan het worden. Retro, vintage en bohémien voeren de boventoon bij het festivalsfeertje dat we bij u op locatie gaan creëren. Luifel, Robbie hockers en een grasmat nemen we mee om uw ontvangst daar te perfectioneren. Alles wat maar bijdraagt aan comfortabel ZITTEN verzorgen wij en u vragen we enkel om koffie in te schenken als wij bij u langskomen. Uiteraard bellen we vooraf, zodat we u niet onverwachts storen tijdens de uitvoering van uw geplande werkzaamheden.

davant_projectmeubilair_blog_maatwerk_klant_bezoek_klantcontact_zakelijke_presentatie_werkomgeving_on_tour

Hoe we DAVANT Backstage 2021 op gepaste afstand toch vlakbij houden

 1. Vooraf belt Marco u om een datum vast te leggen waarop hij samen met Martha bij u op locatie langskomt voor een DAVANTASTISCHE proefZIT.
 2. Van Nieuwkuijk vertrekken we op diverse afgesproken dagen naar alle uithoeken en zelfs over de grenzen van het land tot in België en Duitsland.
 3. Rond koffie- of theetijd komen Marco en Martha aan, parkeren de Jumper bij u op het parkeerterrein, richten een minimaal deel daarvan in als mini DAVANTASTISCH festivalterreintje en wachten op uw komst.
 4. U zorgt voor de koffie of thee, neemt uw gewaardeerde en geïnteresseerde collega mee, loopt bovenstaand terreintje op en neemt plaats op een van de gereedstaande  hockers die we klaar hebben gezet op onze meegebrachte grasmat.
 5. Vergeet a.u.b. niet om ook ìn de DAVANT Jumper te kijken, want daar staat het een en ander voor u klaar om ook op te gaan ZITTEN.
 6. Let op: we houden het open (maar niet te bloot), staan in de frisse buitenlucht, blijven afstand houden van elkaar, maar laten de hoofdrol graag over aan een aantal kleurrijke banken uit onze AddProducts by DAVANT collectie.
 7. Zoveel mogelijk vragen stellen tijdens het proefzitten is toegestaan.
 8. U bent inmiddels bekend met het filmen door Martha. Ze zal u vragen of u ermee akkoord gaat dat ze foto’s maakt van u tijdens dit On Tour optreden. Van het beeldmateriaal zal ze binnenkort een filmpje editen dat op onze socials zal worden aangekondigd en op de website te zien zal zijn.
 9. O ja! Bijna vergeten. Een slot optreden hebben we toebedacht aan het meest smaakvolle bindmiddel ooit tussen u en ons. Spekkoek.
davant_projectmeubilair_blog_klanten_bezoek_contact_producten_presentatie_on_tour

Deel dit blogbericht via: