DAVANT kunde, geen koud kunstje

Hoe zorgt u ervoor dat u datgene doet waar u goed in bent?

 

Voor ons is dat een zoektocht geweest van vallen en weer opstaan. Opnieuw de draad oppakken en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden opdoen in de contacten met onze klanten en toeleveranciers.  

Uiteindelijk hebben die ervaringen ertoe geleid dat wij onze opgedane kennis over (gestoffeerd) zitmeubilair dolgraag met u delen. Hebben we daar een studie voor gevolgd? Nee. Wellicht een extra certificaat voor behaald? Evenmin.

Zou onze Zeeuwse ‘ik worstel en kom boven’-mentaliteit ons geholpen hebben om door te zetten en niet op te geven? Of is het de ontdekking en het inzicht geweest dat iedereen een uniek talent heeft en dat mag inzetten? En gaandeweg te begrijpen dat het geheim van succes ligt in het bundelen van individuele kundigheid?

 

Vergt werken-aan-je-droom tijd en inzet? Ja, heel veel (in het begin ook in de avonduren). Is het soms lastig om vol te houden? Zeker. Want alle begin is moeilijk, maar misschien levert doorzettingsvermogen (ja, nog steeds) ons en anderen uiteindelijk nog veel meer op. Omdat we een doel voor ogen hebben en daar alles voor in het werk stellen om die gezamenlijk te verwezenlijken.

 

Daarom verdienen alle studenten van ons een pluim.

 

Omdat we respect hebben voor jullie moed om je droom te volgen en je skills te ontwikkelen op het gebied waar jouw interesses liggen. Of dat nu in een onderwijsinstelling is waar je met je handen leert werken, ervaart hoe het is om je theoretische kennis in de praktijk te brengen of dat je je verdiept in bedrijfsprocessen.

Met die insteek hebben we een bijzondere studie-sterrenhemel-plek speciaal voor studenten ontwikkeld. Dit plan is door een architect bedacht en vervolgens kregen wij van uw collega de vraag om deze plannen te realiseren. Vele overlegmomenten en proefmodellen later heeft ons DAVANT service-team een 40-tal zitbanken geleverd, op een speciaal daarvoor gemaakte verhoging gemonteerd en voorzien van verlichting in het plafond.

 

Wij zijn erg benieuwd of de studenten op de faculteit sociale wetenschappen van de Universiteit Leiden er met regelmaat zitten te werken aan hun toekomstdromen.

We komen graag met je in contact dus stuur ons een fotootje van jou onder die sterrenhemel in Leiden. Ons droomspoor volgen kan hier.