Gemeente Schouwen Duiveland

Wederom hebben wij een bijzondere elementenbank opgeleverd. 

  • Beta loungebank: de nieuw ingerichte begane grond en de eerste etage van het gemeentehuis van Zierikzee bevatten een gloednieuw type Davant bank: de Beta. Een bijzonder sterke loungebank die is ontstaan door de constructie van de robuuste ADX loungebank met het comfort van de DAVANT treinbank te combineren.
  • Op de begane grond staan in een aantal nissen diverse uit losse elementen bestaande Beta loungebanken. Door de exacte afmetingen van de nis vooraf in te meten maken we het mogelijk om een maatwerk zitbank te realiseren die daar perfect in past.
  • Op de eerste etage van het gemeentehuis hebben wij de achterkant van de Beta loungebank hoekopstelling voorzien van maatwerk zijpanelen. Hierdoor ontstaan gescheiden (computer)werkplekken. Deze Beta zitbank biedt de gebruikers dus zowel het zitcomfort aan de voorkant als de mogelijkheid om afgezonderd te kunnen werken aan de achterkant. Zie afbeelding boven.
  • In overleg met onze dealer Weststrate uit Middelburg is gekozen voor Camira bekledingsmateriaal in zowel de zitting als in de rugleuning van de bank; zelfs de zijkanten van de plintbak onder de bank zijn voorzien van Camira Blazer.
  • Op diverse plekken daarin hebben wij bovendien wandcontactdozen ingebouwd naar de wensen van de eindgebruikers.